PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HoŞsohbette Dram...

SessizGemi
24-09-05, 17:44
Hepimiz burada sanal birer bireyiz aslında. Çoğumuz pc başından kalktından sonra kimin ne yaptığını bilmez bile. Oysa herkes bir birine (sanal ortamda) son derece bağlıdır. Öyle ki bazen bir kaç hafta ortadan kaybolan arkadaşlarımıza ne oldu diye düşünmeyiz bile. Bu nasıl bağlılıktır tartışılır. Sizinle yaşanmış/yaşanmakta olan bir olayı paylaşmak istiyorum.

Bir çoğumuzun yakından tanıdığı bir arkadaşımız şu anda adını benim de bilmediğim bir hastalıkla mücadele etmekte ve durumu günden güne kötüye gitmekte. Adını bilmediğim diye yazdım çünkü kahramanımız hastalığını söylemek istemiyor. Şu anda kaçımız o kişin ne yaptığını düşünüyoruz acaba. Şimdi Okuyacağınız mesajların sahiplerinden birisi ben diğeri ise ismini vermek istemediğim çok değerli bir arkadaşımdır.
NOT: Mavi mesajlar bana, kırmızılar ise kahramanımıza ait olan mesajlardır.

__________________________________________________ _______________
19 Eylül 2005 - 00:41 (Kandil gecesi)
Birazdan ellerimi semaya kaldırıp dua edeceğim.Kendim için pek dua etmem ama bu defa önce senin için sonra da kendim için bol bol dua edeceğim. Sen güçlü bir insansın unutma. Öptüm...

19 Eylül 2005 - 00:44 (Kandil gecesi)
Sagol eskiden güçlüydüm, artık bitkinim yoruldum. Kusura bakma cağrıyı geç yaptım ama rahatsızlanıp uzanmıştım. Şimdi iyiyim Tatlı rüyalar...

19 Eylül 2005 - 21:13
Nasılmış benim sarışınım? Bana bi sms atacak gücü vardır umarım. Kurt sarı civcivi şimdiden çok özledi. Güçlü ol içindeki gücü çıkar dışarıya. Öptüm... mucu mucu

20 Eylül 2005 - 00:21
Selam fındık kurdum :) hastanedeyim şu an az evvel serum bitti ondan geç sms atıyorm. Sen nasılsın iyi misin? Özgür kurt iyi geceler. Öptüm mucu mucu

20 Eylül 2005 - 00:27
Kitap okuyordum sarı civcivim. Mesajın beni çok sevindirdi. Bu yüzden beni mesajsız bırakma lütfen. Morali nasıl umarım iyidir? Yaşadığın her gün özeldir. Tadını çıkar. Öptüm... mucu mucu

21 Eylül 2005 - 00:18
Selam sarı kanaryam nasılsın bakalım. Yoksa yine serum mu alıyorsun? Umarım moralin iyidir ve sağlığında moralin gibi iyi olur. Tekrar söylüyorum yaşadığın her gün senin gibi özeldir. Bunu düşün ve bardağın dolu tarafından bak hayata. Hayat görebildiğin kadar güzeldir. Allah'a emanet ol. Öptüm "Kurtcuğun"

21 Eylül 2005 - 01:01
Şu an serumda olmaman lazım. Beni habersiz bırakma lütfen. Geceden geceye 1 sms atsan yeter bana. İyi olduğunu bilmek güven veriyor bana. Hadi bi sms at bekliyorum. Öptüm

21 Eylül 2005 - 06:08
Günaydın canım. Dün gece sms atamadım. Özür dilerim. Çok yorgundum. Sen nasılsın kurdum? Kendine iyi bak. Öptüm... mucu mucu

21 Eylül 2005 - 15:34
Selam sarışın bomba. Bugün canım çıktı. Fransızca kursuna başladım. Erken kalkıyorum. Günler yorucu ve sıkıcı geçiyor. Sen ne alemdesin? Kurdun hep seni düşünüyor. Öptüm

22 Eylül 2005 - 00:45
Selam altın yaldızım. Nasılsın bakalım. Ben dersimi çalıştım şimdi de kitap okuyordum. İnanmayacaksın ama hep aklımdasın. Ne olur kendine inan ve bu inancı kaybetme. Senin için endişeleniyor ve üzülüyorum. Sakın kendini salma o güçlü karakterinle herşeyin üstesinden geleceksin. Kocaman öpüyorum seni. Allah'a emanet ol...

23 Eylül 2005 - 00:13
Selam altın madenim. 2 gündür mesaj atmıyorsun. Meraklanmaya başladım. Butun gün aklımdasın. Bu gün 2 kere aradım telefonun kapalıydı. Sms bekliyorum daha fazla meraklandırma lütfen. Öptüm...

23 Eylül 2005 - 00:36
Neden cvp vermiyorsun. Sana, meraklanıyorum diyorum sen hala sessiz kalıyorsun. Kızdırma beni iyi olmaz ona göre. Hemen sms bekliyorum. Hemennn...

23 Eylül 2005 - 00:39
İyi değilim. Sms atmayı gözüm kesmedi. Kızma bana lütfen. Günden güne kötüye gidiyor durumum. İyi geceler. Öptüm... mucu mucu

23 Eylül 2005 - 00:46
Ne oldu sana böyle ya. Bak canım ne olursa olsun kendini üzüp karamsar olma. Mutlu ol umudun yüzüne yansısın. Sunu bil sevenin ve dua edenin çok. Bu seviyle ve dualarla sana birşey olmaz. Buna biz inandık, sen de inanasn iyi olur. Önünde güzel günler var, direncini yitirme. Biz iyileşeceğin günü bekliyoruz. Öptüm... mucu mucu

23 Eylül 2005 - 00:59
Biz dediklerin sanaldaki sahte dostlarım mı? Yoksa gerçekte olmayan ailem mi? Beni hayata bağlayan birşey kalmadı. Yoruldum artık. Neyse... kendine iyi bak.

23 Eylül 2005 - 11:43
Biz derken; Seni yürekten seven ve sana inanan, destek olmaya çalışanları kastettim. Ben sana olabilirim ama sana karşı bir sevgi, güven ve inanç duyuyorum. Allah'a emanet ol...

24 Eylül 2005 - 00:20
Hey bal böcüğü ben mesaj atmazsam sen hiç atmayacaksın herhalde. Kac defa dedim merakta bırakma diye. İmkanım olsaydı ziyaretine gelirdim ama şu anda imkansız. Öptüm... A.E.O.

24 Eylül 2005 - 12:03
Karanlık akşamlarda mutsuzken, yalnızken uzaklarda, gülmeyi unutma.
Sevdiklerin seninle olmasa da sevmeyi unutma.
Sevmeyi unutmuş olsan bile SEVİLDİĞİNİ unutma... Kurtcuğun...

Şimdi diceksiniz ki bu mesajlardan bizene. Haklısınız bu mesajlardan sizene olabilir. Ama benim bunları buraya yazmamdaki amaç. Sevdiklerimize sanalda olsa gerçek de olsa destek olmamız gerektiğini bilmemiz gerek. Ben bu arkadaşımız için çok üzülüyorum. Ve kendisini de çok sevdiğimi belirtmek istiyorum. Çok iyi bir dost, arkadaş oldu bana her zaman için. Bir çoğunuz da onu o gülen karakteriyle tanıdınız. Ama o şu anda sandığınız kadar mutlu değil ve sandığınız kadar gülmüyor.
Hepinize şu çağrıyı yapmak istiyorum. Bu yazıları okuduktan sonra bir düşünün. Sevdikleriniz için en son ne zaman dua ettiniz. Eğer gözleriniz fal taşı gibi açıldıysa hemen şimdi duaya başlasanız iyi olur. Hazır dua etmişken bu arkadaşımız için de acil şifalar dileseniz çok makbule geçecektir. Buna gerçekten de ihtiyacı var...
Hepinizi saygıyla selamlıyorum...
NOT: Bu mesajları yayınladığımı bilmiyor. Umarım gördüğü zaman bana kızmaz. Kızarsa onun gazabına uğramamak için bana da dua etmeniz gerekecektir.

CanKiz
24-09-05, 20:28
Arkadasin hakli sanali o kadar ciddiye almamak gerek rahatsiz olmasina üzüldüm umarim yakin zamanda sagligina kavusur.
Bu kisi hossohbeten birimi?Kim?

RaDiKaL
24-09-05, 21:05
ALLAH SifaLar Versin...

SessizGemi
25-09-05, 15:34
Dün gece oturduğum yerden bunalıp dışarı çıkıp hava almaya karar verdim. Yarım saatlik gece yürüyüşünün ardından eve dönmeye karar vermiştim. Birden aklıma hasta olan arkadaşım geldi. 2 gündür sms atmıyordu ve telefonları da kapalıydı. Endişe ve korku kaplamıştı bir anda. Yaşadığına dair bir belirti bile yoktu ve bu da beni oldukça üzüyordu. Tam bu düşünceleri yoğururken kafamda birden telefonun sesiyle irkildim. Kısa bir ötüşün ardından kapandı. O an tarifi imkansız bir hale girdim arayanın kim olduğunu merak ediyordum. Telefonumu cebimden çıkarıp, kimin aradığına bakmak o kadar uzun sürdü ki anlatamam. O kısacık zaman dilimi bayağı uzun gelmişti bana.

Evet... arayan oydu. Yani kahramanımız. Hemen sms yazmaya başladım;

24 Eylül 2005 - 23:30
İnanmayacaksın ama gece yürüşüne çıkmıştım ama seni düşünüyordum. Sms atmaz oldun. Durumun nasıl yazarsan sevinirim. Yeneceksin o illet hastalığı buna inanıyorum. Topla kendini...

24 Eylül 2005 - 23:36
İyiyim demeyi o kadar çok isterdim ki, gözüm sms atmayı bile kesmiyor. Merak etmemen için sağrı yaptım. Dayanamıyorum artık bu ağrılara. Sen ne yapıyorsun? Kendine iyi bak. Öptüm... Mucu mucu

24 Eylül 2005 - 23:48
Merak etme "İyiyim" diyeceğin günler geri gelecek. Artık hastalığının ne olduğunu yaz bana lütfen. Binbir türlü şey geliyor aklıma ve çok fazla üzülüyorum. Eve yeni geldim yemek yedim. Ama bir an olsun çıkmıyorsun aklımdan. Beni üzen şey, Umudunu yitirmen. Ben hep yanındayım ama sen de savaşmalısın. Birlikte yenelim şu hastalığı. Allah'a emanet ol. Öptüm... mucu mucu

İşte bir gece daha bü şekilde mutlu sona kavuşamadan uykuyla sona ermişti. Bu arkadaşımızla reelde hiç görüşme şansımız olmadı. Ancak öyle bir arkadaşlık oluştu ki aramızda. En yakın (reel) arkadaşım için ancak bu kadar üzülebilirdim.

CanKız: evet bu arkadaşımız hoşsohbetten birisi ama adını açıklamanın doğru olacağını düşünmüyorum. Siz de bu arkadaşımız için dualarınızı eksik etmeyin. Bu kişi sizin de en yakın arkadaşınız olabilir...

RaDiKaL
25-09-05, 15:41
ALLAH Onu SevdikLerine BagısLasın...

CanKiz
28-09-05, 15:11
Arkadasinin rahatsizligi ne?umarim cabuk iyilesir

Allah acil sifalar versin

seda
28-09-05, 16:58
gerçekten çok üzüldüm.ama umudunu kaybetmesin.Allah acil şifalar versin...

tarik_35
28-09-05, 18:30
umarım saglığına kavusur.ona içten verdiğin destek çok önemli.insanın insana deger verip destek olması ve paylasması ne guzel bir duygu..sanal da olsa..

WHoppiX
28-09-05, 19:17
fecr'e dal...

CanKiz
14-10-05, 20:58
hey gemi hikayenin devami nerde?

Yayamaz Kayımca
22-10-05, 13:33
Sevgili sessiz gemi nickin gibi çok sessiz ileyliyoysun ama senin bu hoş içten insancıl yaklaşımının devamını ,aykadaşının durumunu,nasıl oldugunu ki umayım çok çok ii olur saglıklı haberini senden alırız ama velakin yazasan ve diger haberlerinide paylaşsan diyor arkadaşına çok çok samimi allah yardımcısı olsun sevenleride daima uanında olsun diyorum..........claps

SessizGemi
04-03-07, 23:57
Bir çok hikaye gibi bu da yarım kaldı...

Yayamaz Kayımca
06-03-07, 12:14
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" UNSELECTABLE="on" width="100%"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off">Hepimiz burada sanal birer bireyiz aslında. Çoğumuz pc başından kalktından sonra kimin ne yaptığını bilmez bile. Oysa herkes bir birine (sanal ortamda) son derece bağlıdır. Öyle ki bazen bir kaç hafta ortadan kaybolan arkadaşlarımıza ne oldu diye düşünmeyiz bile. Bu nasıl bağlılıktır tartışılır.

Sessiz gemi acaba sende böyle düşünüyoo olmayasın sanal ortamdaki baglılıklay gibi!!!!veya olayları hikaye gözüyle degeylendirmen de olabilir diye düşündüm.....sence??
</TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on">
</TD></TR></TBODY></TABLE>