KizilGelincik
15-09-05, 07:45
gözyaslarindaki her damlada akmak ellerindeki sicaklikta yanmak gözlerindeki derinlikte kaybolmak yüreginin icindeki her sesinde seninle bagirmak herseyi söylemek iclendiginde hep kollarinda yatmak bana siirler okudugunda seninle yesillenen en güzel tarlalarda sürüklenmek hayatimda olmayan yasamadigim herseyi seninle tatmak gökyüzüne baktigimizda birbirimize korkmadan bütün güzel yapabilecegimiz renkleri toplamak yeni bir kosuya baslamak yüzümüze buzlar serperek sevgimizi ölümsüzlestirelim hic gezmedigimiz diyarlarda elele tutusup hic bikmadan dolasmak sanki hic sonu yokmus gibi düsünsene sen ve ben ikimizin türküleri calacak diyrlarda her gectigimiz tarlalarda günesin bütün isiklari bize yansiyacak hep bize isik verecek daglara baktigimizda sadece iki renk görünecek ve hep yesermek üzere iste yanimda oldugun zaman bile seni özlüyorum sarilsam doya doya seni icimde hissedebilsem kokladigimda bütün vücudumu saran okarincalari hep gezdirsen hic tükenmeden ama sen hep beni yalniz biraktin hep korktun neden söyleyemiyorsun yanimdayken bile bana dönüp simdi baksan o zaman belkide korkmuyorsun diyebilirdim ama bütün korkularindan seni aliyorum o yrden lütfen bana dönn ve hep ellerimle kal...