PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşk mı? Bence Savaştı Bu...

wilma
04-09-05, 21:56
Ve açıklıyorum:Kendinle övünebilirsin, aynanın karşısına geçip sinsi bir kedi gibi gülümseyebilirsin galibi sensin bu aşkın.
Ben bittim işte tükendim,kalmadım.Oldu işte.Hepsi buydu.Artık inandığım bir hayal,direndiğim bir dünya yaşamak istediğim bir hayat yok.Sigarayı iki pakete çıkardım günde.Beynim uyuşuyor ciğerlerim dayanamıyor umurumda değil.Senin umurunda değilim ya yaşamanın bir anlamı yok artık.Geceler uzun geceler düşman nasıl anlatsam.Ağlamanın sonu var mı diye meraktayım ömrümde ilk kez.Ve ilk defa ölümü düşlüyorum.Bunları ne seni ne kendimi ne de kimseyi üzmek için yazmıyorum.Sarhoşum;yine de bir parça ayığım ki hala ağlıyorum.Bir şiir var fonda ''tanrım beni korusun benden bıktığın andan ne kadar sevsem bile bir gün olur dünyamdan çık de yeter çıkarım''.Demedin.Söylemedin.İhanet etmeyi yalanlarla beni sadece oyalamayı tercih ettin.Kim için ne için!Beni üzmeye,beni kaybetmeye;bu ilişkiyi sonsuza dek öldürmeye değer miydi?Cevapları bile bilmiyorum ne acı!Tek bir söz bile söylemeye gerek duymadın.Demek ki değermiş.Sakın bana acıma ama bana yazık oldu.Ama unutucam.Bedeli ne olursa olsun kendimi senden kurtarıcam.Bedenimi,ruhumu senden arındırıcam..

(??????)

PuMa
16-09-05, 18:25
Eline yüregine saglik :(