PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ah Şu Sarışınlar

Mithat
14-08-05, 18:48
Ah Şu Sarışınlar

<HR style="COLOR: #141414" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->sarisin yanmis iki kulagiyla doktora gider.
Dr-Kulaklarina ne oldu
s- Ütü yapiyordum ve telefon çaldi.Ben de telefon diye ütüyü koydum kulagima.
Dr-Peki öteki kulagina ne oldu?
s- Lanet olasi tekrar aradi...

--------

Sarisin eve döndügünde evinin yandigini görür.Cepten hemen itfaiyeyi arar.Operatör ne oldugunu orar.Sarisin evinde yangin oldugunu söyler Operatör : "nerde oturuyorsun" diye sordugunda , sarisin : "evde" der "hayir. yani oraya nasil ulasabiliriz" diye sordugunda sarisin : "büyük kirmizi kamyonla" der.

---------
Sarisin bir gün büyük bir magazaya gider ve calisanlardan birine "su kösedeki televizyonu almak istiyorum" der. Satis elemani:
"o televizyon sarisinlar için degil" der.
Sarisin hemen eve gidip saçini siyaha boyar.Tekrar dükkana gelir ve ayni cevapla karsilasir.Iyice sinirlenen sarisin bu sefer de saçini kizila boyar ve dükkana gidip baska bir satis elemanina "su kösedeki tv yi almak istiyorum" der.Fakat yanit aynidir.
"benim sarisin oldugumu nerden anliyorsunuz" diye sorunca sarisin, eleman : "o bir tv degil-bir mikrodalga" der

----------
Sarisinlar neden simseklerde gülümser Fotograflarinin çekildigini sanarlar.
Sarisin 5 dk da bir çikip posta kutusunu kontrol eder Bu isi defalarca yaptiktan sonra komsusu sorar. "Bir sorun mu var?" ... "Bilgisayarim sürekli bana mail geldigini söylüyor"
Sarisinlar neden 911 i arayamaz? Telefonda 11 bulamadiklari için
<!-- / message -->