PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sadece Bana Gel!..

wilma
09-08-05, 04:26
Sadece Bana gel, sadece bana...Yillardir icinde sakladigin ve haykirmak icin biriktirdigin sevda sözlerinle gel.Ya da konusma,tek bir söz bile söyleme,suskunlugunla gel.Utangacligin,gücsüzlügün üzerini yalanlarla örttügün hatalarinla gel.
Uyuyamadigin bütün uykulari,üsüdügün kis sabahlarini,bunalarak gecirdigin bütün aksamlari,seni yatagindan sicratan kabuslarini topla öyle gel. Arzuladigin ama erteledigin ne varsa hepsini alip gel
Ben kosulsuzca sevmeye hazirim seni. Sorgulamadan, yargilamadan, degistirmeye calismadan sevmeye hazirim.Hayati seninle yeniden kesfetmeye,seninle yasanacak sevdanin isimsiz neferi olmaya hazirim.
Gel ve saril bana.Bu sahte hayatlarin ortasinda inandigim tek gercek sen ol.Suc ortagim ol ask sucunu birlikte isleyelim.Bekleyisle tüketme beni.Gel ve saril,son bulsun kalabaligin ortasinda asirlardir süren korkunc yanlizligim.
Vazgecilmezim olmak icin gel.Seni kaybetmekten öyle korkayim ki,düsüncesi bile titretsin
yüregimi. Sen olmadan yasayamayacagimi bileyim,sen olmadan gececek bir gün bile yaralasin,
acitsin kalbimi...........
Bekleme artik gel.Baskalarinin asla göremedigi,bir tek benimle konusan icindeki o deli cocugu ortaya cikartmak icin gel.Korunmaya muhtac bir cocuk o,biliyorum.Korkma,kimsenin onu incitmesine izin vermem.Güven bana.Birine güvenmenin insanda yaratacagi o müthis huzuru duyarak gel.
Gel ve agla.Bunca yil cektigin acilardan bir cirpida siyrilmak icin saril boynuma ve agla.
Gözyaslarinla birlikte akip gitsin hepsi.Seninle aglarim ben de.Ben de siyrilirim,yüregimi sömüren kimliksiz sevdalardan.Bir tek sana kalirim kendim olarak.Bir tek sana hicbir sey beklemeden sunabilirim benligimi.
Sadece bana gel yar...karanlik odalarimi aydinlatmak icin sadece bana gel.Ben sevmeye hazirim seni... Sonsuza dek sevmeye..

NilCik
12-08-05, 09:02
:022: duygulandım:022: :tick:

SeRGeN
12-08-05, 15:09
:022: duygulandım:022: :tick:

bende

:wallbash: