Orijinalini görmek için tıklayınız : aşk sözleri
gülü seversin ama dikeni eline battığında güle hesabını soramazsın. aşk nedir dedi bana sevgilim eve gittim uzun süre düşündüm onun yanında br kız görünce kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır.seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan yağmur yağdığın da dışarı çık yağmur damlalarını tutmaya çalış tutabildiklerin senin bana olan sevgin tutamadıkların benim sana olan sevgim
Peneusun_kizi
01-08-05, 22:14
*Bir Çocuk Gülüşünde,Rüzgarın En Çapkın Öpüşünde,
Yağmurun Her Saçına Düşüşünde Beni Hatırla...
*Eğer Beni Bu Sokakta,Bu Mahallede,Bu Şehirde Bulamassan,Sevgilim Bilki,Ben Gözlerinin Daldığı Yerdeyim.
*Başkalarına Kendinden Fazla Değer Verme.ya Onu Kaybedersin,Yada Kendini MahFedersin.
*Sevme Beni, Hatırla Özleme Beni Ama Unutma
*Şehrimin ben siz Sokaklarını Adımlarken,Ben Sessizliğimin Sokaklarımda Bir Şehir Koruyorum Kendime.
*Sen Benim Olmadın Hiç Bir Zaman,Ben Seninnim Ama Daima Sendeki Yokluğon Yok Edemedi Bendeki Varlığını,YÜreği Sevgi,Yüreğim Özlem Dolu.
*Güneş Batmadan Yıldızlar Görünmez Elbet Gelecek Günler NE Alır Ne Verir Bilemem Bildiğim Şakılar Cenaze Törenleridir Bir ŞArkı Söyle Göm Gİtsin Yalanları GÖm Gitsin Yanlızlığı,GÖm Gitsin Acıları.Sonrada Otur Yüreğim Yeşerene Kadar......
ismetçıtak
23-08-05, 20:34
Aşk, iki yalnızlığın birbirine dokunması ve birbirini korumasıdır
candanyusuf46
29-08-05, 14:31
aldanma cocuksu mahzun yuzune mutlaka terk
Bİr gün ağlayacak olursan sakın yapma cünkü bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri var
Dünya unutursa dönmeyi
Rüzgar unutursa esmeyi
Aşıklar unutursa sevmeyi
BeLki o zaman unuturum seni .
_________
BaLıkların sevgisini bilirmisin ? birbirLerine
Dokunamazlar ama Sevgilerini hep yüreklerinde taşırlar
Bende sana dokunamıyorum ama hep kalbimde hep yüregimdesin ......
_________
Bunca çilenin sonu degilmi bir
avuç toprak ......
Ölümden yana korkum yok
TeK Korkum UnutuLmaK ...
vBulletin v3.7.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.