PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aska Dair Espirili Sözler,

KizilGelincik
31-07-05, 23:48
Bu mesaj ozel bi frekansla gonderilmistir.zekilerde hafiza kaybi aptallarda kisa sureli korluk ****lerdede bi anlik gulumseme yapar!!! :queen:

Seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarim mark

Adamin biri saçlarini önce ortadan ayiriyormus sonra liseden ayirmaya baslamis

Güçlü kollari ile beni koltuga oturttu..üstüme abandi..eline aldigi kocaman aletini agzima soktu..çok canim yandi ve agzimdan kanlar akiyordu..ama çürük disimi sonunda çekmişti..

Şu anda her 100 kisiden 35i uyuyor, 10u yemek yiyor, 25i calisiyor, 15i sex yapiyor, 10u araba sürüyor, 4ü ders calisiyor bir tabe salakta elinde telefon sms okuyor

Yat dedi yattim, ac dedi actim, aletini cikarip soktu. Isini bitirdiginde kan gelmeye basladi, cok korkmus ve cok aci cekiyordum, cünkü ilk kez dis cektiriyordum!!

istasyonuna gitmisler.biri benzin pompasini tutmus dötüne sokmus.digeri ona saskin bir bakisla:bu yaptigin normalmi?demis.digeri ise:hayir kursunsuz.demis

Sen bir meleksin,dagda gezen ineksin,ot veririm yemezsin,allah belani versin

Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum Bitti..

Galata kulesinden attım fesimi.Eyyy fani insaf et degdireyim tepesini.Değdirirsem tepesini itelemem gerisini. Itelersem gerisini keserim nefesini

Seytana adini sordum açmamis gül dedi.Seni seviyorum dedim gülerek manyak dedi.Bi öpücük ver dedim.Etrafina bak dedi.Zorla alirim dedim.Sende o göt varmi dedi... :stupids: YA NE BU YA OFF ESPIRIYMIS ....