Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce ASK nedir???
KizilGelincik
13-07-05, 20:50
Bence ASK, birlikte korku filmi seyrederken ,, Romantic bir filim seyrediyormus gibi hissetmektir.... :o
:queen: :love: :049: :love1: :057: :058: :o herhangi bir film seyrederken "hiiiii,ben köpekten korkarıımmmmm!!!" deyip sevgiline sarılmaktır...
Peneusun_kizi
20-07-05, 23:18
Bence aşk, rastlantısal karşı konulamaz bir duygu yanılsamasıdır.Eğer kişiler birbirine aşık olmakla kalmayıp saygı duymayı, hatalarıyla karşısındaki kişiyi kabul etmeyi becerirlerse aşk sevgiye dönüşür.Fakat bir gerçek var ki (yani hem kendi tecrübelerime hemde çevremdekilerin tecrübelerine dayanarak) aşk biten bir duygu.Asla ilk günlerdeki heyecan olmuyor ne yazık ki...
aşk rüyanın bittiği yerdir..:D :D benim uykumda baya uzun:058:
Her Zaman Her Yerde Onu DÜŞÜnmek Ne Pahasina Olursa Olsun Onun Yaninda Olmak Yada Olmayi İstemektİr.
Unutmayin AŞk ÖldÜrmez YaŞatir AŞk YaŞamak Demektİr.
Bence Hayatta Edİnİlebİlecek En YoĞun Duygudur.
Dİkkatlİ Olun AŞkin GÖzÜ KordÜr Ama KomŞularin Asla :)
Her Zaman Her Yerde Onu DÜŞÜnmek Ne Pahasina Olursa Olsun Onun Yaninda Olmak Yada Olmayi İstemektİr.
Unutmayin AŞk ÖldÜrmez YaŞatir AŞk YaŞamak Demektİr.
Bence Hayatta Edİnİlebİlecek En YoĞun Duygudur.
Dİkkatlİ Olun AŞkin GÖzÜ KordÜr Ama KomŞularin Asla :)
Aşk tersine akan bir su gibidir
Bence ASK, birlikte korku filmi seyrederken ,, Romantic bir filim seyrediyormus gibi hissetmektir.... :o
vay bee
KizilGelincik
21-07-05, 22:12
:thanks: Üff Tsk,ler AMMA COK SEY ÖGRENDIM ASK HAKKINDA ....
Askin inanilmaz anlamlarini ,,,,Harikasiniz...
aşk zıdıraptır acı çekmektir bence hiç bir zaman mutlu olamassın olsan bile gine aci çekersin
vBulletin v3.7.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.