PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaşamın İçinden..

SimiTCi
25-05-05, 11:48
Daha henüz 18 yaşındaydı. Tedavisi mümkün olmayan ölümcül bir kansere yakalanmıştı. Kahır içinde eve kapatmıştı kendini... Sokağa çıkmıyordu. Annesi. Birde kendisi o kadardı bütün hayatı bir gün fena halde sıkıldı dayanamadı kendini sokağa attı,

Bir yığın vitrinin önünden geçti. Tam bir CD satan dükkânı geride bırakmıştı ki bir an durdu. Geri döndü kapıdan içeri, gözüne hayal meyal takılan genç kıza bir daha baktı. Kendi yaşlarında harika bir genç kızdı tezgâhtar…
Hani ilk bakışta aşk derler ya öyle takılıp kalmıştı işte… içeri girdi.. kız gülümseyerek koştu ona “Size nasıl yardım edebilirim” diye nasıl bir gülümsemeydi o hemen oracıkta sarılıp öpmek istedi kızı

Kekeledi geveledi sonra evet diyebildi… Rasgele bir plağı işaret etti “şu CD yi bana sarar mısınız?

Kız CD’yi aldı içeri girdi. Az sonra paketlenmiş olarak geri geldi.

Aldı paketi, çıktı dükkândan, evine döndü açmadan dolabına attı…
Ertesi sabah yine gitti aynı dükkâna… Yine bir CD gösterdi kıza,
Sardırdı, aldı eve getirdi, paketi dolaba attı yine açmadan…
Günler hep alınıp sardırılan CD’lerle geçti .. “kıza açılmaya bir türlü cesaret edemiyordu. Annesine açıldı sonunda
Annesi “Git konuş oğlum ne var bunda” dedi…

Ertesi sabah bütün cesaretini topladı. Erkenden dükkâna gitti Bir CD seçti. Kız gülerek aldı CD’yi… Arkaya paketlemeye gitti kız içerideyken bir kâğıda “sizinle bir gece çıkabilirmiyiz” diye yazdı, altına telefon numarasını ekledi, notu kasanın yanına koydu gizlice sonra paketini alıp yine kaçtı dükkândan iki gün sonra telefonu çaldı anne açtı telefonu CD dükkânındaki tezgâhtar kızdı arayan delikanlıyı istedi notu daha yeni bulmuştu anne ağlıyordu
“duymadınız mı” dedi “dün kaybettik oğlumu” cenazeden birkaç gün sonra anne oğlunun odasına girebildi sonunda ortalığa çeki düzen vermeliydi
Dolabı açtı oraya atılmış bir yığın açılmamış paket gördü.. Paketleri aldı oğlunun yatağına oturdu bir tanesini açtı içinde bir CD vardı bir de minik not
“Merhaba sizi öyle tatlı buldum ki daha yakından tanımak istiyorum… Bu akşam birlikte çıkalım mı? Sevgiler Jacelyn!”…
Anne bir paketi daha açtı onda da bir CD ve bir not vardı..
“siz gerçekten çok tatlı birisiniz hadi beni bu gece davet edin artık lütfen sevgiler jacelyn”…