| --->: Çözemedim ne Seni Nede ...  | Alıntı: |  | | |  | SenSuaL´isimli üyeden Alıntı |  | | | | | | | | | Patlayan bir sokak lambası gibi duygularım,umutlarım Bütün aydınlığım birden bire söndü Artık ne kendime ne etrafıma ışık saçamıyorum Bütün mutluluğum sanki toprağa gömüldü Yar sebebi sensin karanlığımın sebebi sensin acılarımın Ben senin oyuncağınmıydım?oynayıp bıraktığın Sıkılınca tekrar oynadığın ve sonunda kırdığın... Mutlu ol şimdi sana vasiyetimdir bu sözüm Öyle mutlu olki bir anda yıkılsın umutların Öylesine yıkılsınki umutların altında kalsın enkazın Yar ben sana can verdim ben sana canım dedim Sen yaktınya şu ciğerimi dilerim sende yanasın Ama neyse ... Sana birşey olmazsın Hala aşkını çeken hala aşkınla yanan enayi yüreğim Hala kıyamaz sana hala eskisi gibi sever seni Bumu sevmek acaba herşeye ramen kabullenmek Yada enayilikmi bu bende ki? Çözemedim sevdamı çözemedim seni Sende bir hiç olan beni Bende bir yangın olan seni çözemedim ... | |  | |  | | "Mükemmel" Yüreğine sağlık..
__________________ ฿ЄŢỮŁ  ₪ őŁũΜũŅ Ņϊ$ąŅŁιŚι ₪ ●• SuSKuN •● |