| Cevap: Msn Nickleri Dev Arşiv Gülü Gülüne Kalbini Sevene Ver.Sevmek Güzel Şey Kıymet Bilene Ver.Ne Zor Ol Kırıl Ne Yumuşak Ol Ezil.Bir Gül Kadar Sevil.Yeter ki Sevildiğini Bil..
Can Yakarız Alemde Delikanlıyız.O Bizi Unutsa Bile Sevdiğimizi Unutmayız..
P..lik mi parayla Olmaydı Gene Yapardım.Sevgi mi Ölümüne Para mı Hiç Olmadı Ama Limit Asla Tanımıyorum...
Menfaat Caddelerin de Başlayan Dostluklar Çile Yokuşunda Son Bulur...
*Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever…
*Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var
*Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.
*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum “SENİ SEVİYORUM”
*Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!
*Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kadar sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!
*Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!
*SENSIZ GECELERDE YILDIZLAR DOST YALNIZLIGIMA,ALDATIYORLAR BENI ILK GUN ISIGINDA…
*BU YANLIZLIK OLUMDEN BETER, ACILARIN SONU DEGILMIDIR DERTLER, OLUM GELMIS KAPIMA, CAN BU SOZLER NEYLER…! qözLérinDé Ya$ 0LmaSın Tüm KaLßim Hép YanınDa ÇiģnéDin qéÇTin HéR$éyi 0LsuN a$Kım HiÇ TaKma….
оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qöЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк...
PİSMANIMMM 'Herkesi İnsan Sanıpta SacmaLadım'
KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK... ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM... Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM...
iÇiNe DerT oLacaK SaNa SoN ßakışıM..!
ßiZ aĞıR DeğiLiZ MiLLeT HafiF !
ÜzüLmem Veya mutLu oLmam için kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam..!
SeNiN Ne oLduğUn bEniM İçiN HiÇ öNeMLi dEiL...SoNuçTa göZLeRiMiN SaNa BakTığı KaDArSıN...ßen O gÖzLerİ séNdeN çEktiĞim An hOş ßi aNı OlaraK kaLıRssıN....!!!!
sen olmasan da yaşatırım ben bu aşkı gitsen ne çıkar
Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan çek GIT
ArTık Ne Sevmeyi İstiyoRum Ne SeviLmeyi ÇüNkü hep yarım kaLDı sevmeLerim ve hep SAHTEYDİ SeveNLerim...
bir varsın bir yoksun tıpkı çocukluğumda anlatılan masallar gibi... |