| Cevap: Msn Nickleri Dev Arşiv Arkamdan Kaçtı Demesinler Diye Yaşıyorum Ben
iLk diiL son oLmas hayaT yaLns yaŞanmas
GiD€nin arDınDan aĞLanmaz DerL€r...aĞLama gözL€rim aDamı r€ziL eDerL€r...
Beynimin %95 i meşgul konuşacaksanız %5 likle yetinin...
2 $£y£ !nAnıRıM
ayNAyA baKTıgIMDa göRDÜğüM£
yuKARı baKTIgıMDa gÖr£m£d!gİm£
Fazla RahaTım RahaTSIZ EdeR M¡.!? ETsE BiLe Farq Eder M¡..??
вєη вιякєz ѕєνєηℓєя∂єηιм öℓüмѕüz αşк αяιуσяυм αяα∂ιğιм kιz ѕєη ∂єğιℓѕιη нιç ѕαηмιуσяυм.!
Hayat Aslında Basittir Zor Gelirse Bas İttir Baktın Olmuyo Has...ir...
Gerçeğe yakın olanı değil , gerçeği isterim . Benden istemelerine mi? Gerek yok . Ben zaten kendi gerçeklerimi çarpıtmadan söylerim . Yalan mı ? Hah.. Yalancı mı? Öyle düşünedurun siz . Ama ümidim var bi yerlerde gerçek vardır gerçek olan . Onun peşindeyim
BiR ZaMaNLaR SeNi HeRKeSDeN ESiRGeDiM.. ŞiMDi HeRKeSe BaĞıŞLıYoRuM.!
HEr SEyi BİLmeN GErekMEz HAddiNİ biLSEN yeTER
ßu чα$αм вεйĩм.. кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм.. вεй чα$αяĩм.. ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм. ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм, ώαяℓĩğĩм, ĩspαтĩм.!
İsTeYeNe İsTeDiĞi KaDaR SeVGi GöSTeRiRiM İsTeMeYeNe İsTeMeDiĞİ KaDaR YoLu GöSTeRiRiM..!
B@z€N GeRçEğ!M; ÇoK Z@M@N Y@L@N.! SeWg!, HüZüN, @YRıLıK, HüSR@N.! @ğZıM B!L€ BoZuLuR K!M! Z@M@N; YıLGıNLıĞıM W€D€ !Sy@N.!
Mutluluklar İstedim!Hayata dair..Uçup Giden Değil İnadına Kalanlar İstedim..!eLiMDe KaLaN SoN CüMLeLeRDi SaNa VeRDikLeRim...!
Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ
kaLßin kadar konuş...!!!
AnlamLı SözLer BuLmaya Gerek Yok ! AnLamsız Bir Hayatım Varken.
Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa...
Bitmez Dediğin Sevda Buraya Kadarmı$ , Mevsim Yaz Değil YaLancı Baharmı$.
Дяzα Ħα¢єт Уσк, Ħαℓιм ∫αηα Дуηα∂ıя Đιℓє Ġєяєк Уσк ∫єѕѕιzℓιğιм ∫αηα ßєуαη∂ıя ∫özє Łυzυм Уσк ∫υѕυşυм ∫αηα Ќєℓαм∂ıя
Göz Kaptırdığım Renkten,Kulak Verdiğim Sesten,Affet Senden Habersiz Aldığım Her Nefesten...
Bak Gene AynI Karardı Heryer Bİz RazyIz Ama Kacın DerLr GözLe GörLmez DikenLi teLLer Adresimiz Aynı KaranLık yerLer.!
SoNuMuz MoRg Aç Bir TuBoRg,,NeFes ALmA eFeS aL,,2 GüN Önceydi Arİfe Haydi ŞiMdii ŞeReFe!!
Sizin Etiket oLdugunuz Yerde Fiyati Biz Koyariz!!! |