| --->: En Sevdigin Müzik Gurubu hangisi Paylaşalım hadi..Meydan burada ?????? Kurban - lise yıllarındayken. Mor ve ötesi - Derinli alperli zamanlarında.. Çilekeş - hayatımın yanlışı (: ****llica - Eskimeyen bir alışkanlık... Bulutsuzluk özlemi - Gözümü onlarla actım.. Mavi sakal - İlk kez ağladım... Pentagram - Hep içimdeydi.. Diken - Türkçe heavy****lin yılmaz bekçisi Taylan abim seni seviyorum... Düş Sokağı Sakinleri - Kendimi buldum... Grizu - İşte bu. Yırtık uçurtma - Yaren abi sen nesin ya (: Serdar Öztop - Bana gitarı sevdiren adam.. Pilli Bebek - Herşey ne kadar güzel.. Almora - Büyülü dünyam... Replikas - Çılgın cocuk senide unutmadım... Yavuz Çetin - Çok özlüyorum :( Yeni Türkü (İncesaz + Yansımalar) - Degişmeyen ben.. Zardanadam - Radyo günleri (: Rashit - İşte Türkçe Punk (: Demir Demirkan - Adamım (: Satyricon - Onlar satanist değil Mayhem - Uslu durmazlar Taranis - Keşfedilmeyi bekler.. Opeth - Kulağıma güzel şeyler geliyor... Children of Bodom - Wow. Dark tranqullity - İlk kez korktum... Death - Bir daha gelmez öyle bir ses.. İncubus + Green Day - Biraz kafa dinleyelim.. İron Maiden - Vazgeçilmezim... Lamb of good - Çok mu geç kaldım... Marduk - Ölmek istedim.. Nirvana- Ah. ah. Red Hot Chili Peppers - Gerçek ustalar.. Rolling Stones - Hiç yaşlanmazlar mı ? Slayer - O günü unutamam... System of a down - Hayatımın hatası.. Rammstein - Almanya ve rock güzel.. Queen - Will wild rock.. Muse - Canlandım.. Jimi hendrix - Neden gitti. Joe Satriani - Sustum sadece dinledim.. Yngwie Malmsteen - Kişniyen Gitar... Dream Theater - Herşeyim onlar... Benide alın grubaaaaa :D Kısaca dinlediklerim.. unuttuklarımdan özür bu kadar geldi aklıma ne yapayım :D
__________________ O Bir Müzisyen Sana Petrol Hep Siyah mı? Derler... Bak Dikkat! Kan Kırmızıdır Beyler... Anlamayan O Çirkin Eller... Bu Topraklara Nah Hükmederler... Ampulle Kararan Tek Ülke ?  - Nosferatu - Bir Dehşet Senfonisi - 1922- |