| --->: 26.Hafta Konuğumuz MaJeSTe  | Alıntı: |  | | |  | SaRiSiN´isimli üyeden Alıntı |  | | | | | | | | | En kötü gün'ün? 01.06.2006 En iyi gün'ün? 25.01.2008 En nefret ettiklerin? Nefret etmem kimseden etmiyorum nefrette bir duygu sonuçta ve buna değilmiyecek insanlar benim için bir hiçler zaten
Ben şahıs olarak ele aldım soruyu ama birde şöyle cevaplayabilirim
yukarda da yazdığım gibi İftiradan haksızlığa uğramaktan dedikodudan kötü düşücelerden cahil insanlardan nefret değilde korkarım En sevdiğin şeyler?
Bu çok qöreceli bir soru eğlenmek keyif almak bunlar sevdiğim şeylerdir En beyendiğin müzik tarzı? Hepsini severim ama yabancı rock biraz başımı ağrıtabiliyor En beyendiğin yemek? Patlıcan türü yemeklere bayılırım noldu yapıcanmı bana
En sevdiğin renk? Sarı yeşil değişyo ruh halime qöre En çok sevdiğin kişi? Ailem ve İLKeR (çoğul oldular ama :p )
En büyük hatan? Hatam oldu çok büyük bir hatam burda hemde ama hepsini unuttum ben En büyük mutluluğun?
İLKeR :) Bunu sende biliyosun zaten En büyük maceran?
Çok maceram var hanqi birini yazsam :D En büyük acın? - En büyük futbol takımı? Tabiki FENERBAHÇE kolay gelsin | |  | |  | | Teşekkürler canım benim |