| --->: 26.Hafta Konuğumuz MaJeSTe  | Alıntı: |  | | |  | Asi´isimli üyeden Alıntı |  | | | | | | | | | Forumda en beğendiğin nick? wampirella Forumda en çok kimleri seviyosun? Sarışın: Çünkü tarafsız biri neşeli biri ne biliyim o anlatılmaz ki harika bir insan..
Asi: O melek meleğim benim kalbi tertemiz çok seviyorum onu
İLKeR:Bunu adamı başka seviyorum ben aykadaş gibi değil kardeş gibi hiç değil
En beğendiğin avatar?
Kendi avatarıma ve tabiki Eylem ablanın avatarına çünkü ikiside Adriana
En beğendiğin kişilik? Hiç tartışmasız İLKeR,SaRıŞın
Olmazsa olmazların var mı? O olmazsa hiç olmaz bir kere önemli olmazsa olmazım o.
Ailem olmazsa olmaz buda çok önemli.
İnternet olmazsa olmaz(tabi hossohbet )
şimdilik aklıma bunlar qeldi fıstığım 
Bizimle paylaşabileceğin kısa ii yada kötü bir anın var mı? Bir anım var aslında Lisedeyim okuldayken bir öğretmen çağırdı yanına ve bir öğrencime yardımcı olurmusun dedi tabiki dedim sınıfa girdim.Yazılı var öğrencisinin yanına oturttu ve gözleri görmüyor ona soruları okurmusun dedi önce biraz tuhaf oldum tabi oturdum soruları okumaya başladım ben okudum o cevapları özel kağıdına özel metoduyla cevapladı ben izledim hayran kaldım azmine tabi arada da bilemedği soruların cevabını da vermiştim :)
Bu benim hiç unutamadığım bir anımdır.
Forumda oynamayı en çok sevdiğin oyun?
Son Hecesi Foruma girdiğinde ilk nereye bakarsın? İLKeR'İin profiline  En sevdiğin Yemek? Patlıcan yemeklerine bayılırım Hobilerin?
Arkadaşlarımla vakit geçirmek sevdiğim insanla zaman geçirmek müzik dinlemek profil düzenlemek son qünlerde bunu çok yapıyoruz.Aklıma gelen bunlar  Fobilerin? Böcük 
Birde ifitra haksızlık dedikodu kıskanılmak bunlar insanlara kötü şeyler yaptırabiliyor çünkü. Sen benim fıstığımsın biliosun dimi canım 
Sende benimmm meleğğimmsinn bunu biliyosun dimi  kolay gelsin canım | |  | |  | |
Teşekkürler canım benim |