Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-07, 02:34   #29
Yayamaz Kayimca
Dekan

Yayamaz Kayimca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 0
22 Mesajına 28 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 29 Yayamaz Kayimca has much to be proud of Yayamaz Kayimca has much to be proud of Yayamaz Kayimca has much to be proud of Yayamaz Kayimca has much to be proud of Yayamaz Kayimca has much to be proud of Yayamaz Kayimca has much to be proud of Yayamaz Kayimca has much to be proud of Yayamaz Kayimca has much to be proud of Yayamaz Kayimca has much to be proud of
Yayamaz Kayimca isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Exclamation --->: DÜNYANIN GÖZÜNDE ATATÜRK!!!!!!!

PAKİSTAN

• Kemal Atatürk, yalnız bu yüzyılın en büyük adamlarından biri değildir. Biz Pakistan'da, O'nu geçmiş bütün çağların en büyük adamlarından biri olarak görüyoruz. Askeri bir deha, doğuştan bir lider ve büyük bir yurtsever olan Kemal Atatürk, memleketinizi yeniden büyüklük yoluna koydu. O yalnız sizin milletinizin sevgili lideri değildi. Dünyadaki bütün Müslümanlar gözlerini sevgi ve hayranlık hisleriyle O'na çevirmişlerdi. O, Müslüman dünyasında yeniden siyasi uyanış yönünden ileriye doğru cesur bir adım atan bir avuç insandan biriydi. Bu unutulmaz yıldönümünde sizin hislerinizi paylaşır ve büyük kurucusunun ölümsüz anısına milletinizin gösterdiği sevgi ve saygı hislerine katılmak isteriz.
    (Eyüp HAN, Pakistan Cumhurbaşkanı, 1963)
  • Bizim aslımız rengi uçmuş bir kıvılcım iken, O'nun bakışı ile cihanı kaplayan ve aydınlatan bir güneş haline geldik.
    (İkbal, Pakistan Millî Şairi)
  • Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünü büyük üzüntü ile öğrendim. En samimi başsağlığı dileklerimin kabülünü rica ederim.
    (Muhammet Ali Cinnah-Kaidiâzam, Pakistan Cumhurbaşkanı)
  • O, Türkiye'yi kurmakla bütün dünya uluslarına Müslümanların seslerini duyuracak kudrette olduğunu ispat etti. Kemal Atatürk'ün ölümüyle Müslüman dünyası en büyük kahramanını kaybetmiştir. Atatürk gibi bir önder önlerinde bir ilham kaynağı olarak dikildiği halde Hind Müslümanları bugünkü durumlarına hâlâ razı olacaklar mı?
    (Muhammet Ali Cinnah-Kaidiâzam, Pakistan Cumhurbaşkanı, 1954)