Alıntı: wolfbros´isimli üyeden Alıntı eger okula ara sıra gitsem bildiklerimi paylasırdım walla essek tepsin ki paylasırdım=)) bakarız bi çaresine 1 . sınıfta tez yazmıştım 20 sayfalık silmediysem ondan başlarım ama once onumuzdeki bi kac gun içip delirmem lazım sonrası allah kerim ama boyle kanun vermeyle kimseye yardım dokunmaz genel olaylardan yaşanmış ornek veririz ben zaten sınıfta kaldım vaktim bol da milletin o kadar zımbırtıyı okumaya vakti olur mu bilmem hımmmm ozaman pek hukuk okuduk denmes sanıyorum degilmi???okula bilem gitmiyormuşsun ozaman aman sen bize gene kitaplardan kaynakaları belli şeylerden yaz ki yanlış bilgilenmiyelim yaniiii.......yok hocam sizden ııııı olmas kötü örnek oluyorsunuz hem okula gitmem , hem bişey bilmiyorsun hemde içip deliriyorsun en iyisi biz gene kaynaklardan yararlanalım ne dersiniz sayın hukuk ögrencisi(okulu terk etmişsin ama neyse böyle yazıyım:))neyse delirmedigin kendinde oldugun bir gün bizlerin yazdıklarını oku bizde senin bilgilerinden faydalanalım yaniiiiiii...........................
Alıntı: wolfbros´isimli üyeden Alıntı eger okula ara sıra gitsem bildiklerimi paylasırdım walla essek tepsin ki paylasırdım=)) bakarız bi çaresine 1 . sınıfta tez yazmıştım 20 sayfalık silmediysem ondan başlarım ama once onumuzdeki bi kac gun içip delirmem lazım sonrası allah kerim ama boyle kanun vermeyle kimseye yardım dokunmaz genel olaylardan yaşanmış ornek veririz ben zaten sınıfta kaldım vaktim bol da milletin o kadar zımbırtıyı okumaya vakti olur mu bilmem
hımmmm ozaman pek hukuk okuduk denmes sanıyorum degilmi???okula bilem gitmiyormuşsun ozaman aman sen bize gene kitaplardan kaynakaları belli şeylerden yaz ki yanlış bilgilenmiyelim yaniiii.......yok hocam sizden ııııı olmas kötü örnek oluyorsunuz hem okula gitmem , hem bişey bilmiyorsun hemde içip deliriyorsun
en iyisi biz gene kaynaklardan yararlanalım ne dersiniz sayın hukuk ögrencisi(okulu terk etmişsin ama neyse böyle yazıyım:))neyse delirmedigin kendinde oldugun bir gün bizlerin yazdıklarını oku bizde senin bilgilerinden faydalanalım yaniiiiiii...........................