Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-07, 23:18   #5
Yayamaz Kayimca
Dekan

Yayamaz Kayimca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 52232 Yayamaz Kayimca 1000 Yayamaz Kayimca 1000 Yayamaz Kayimca 1000 Yayamaz Kayimca 1000 Yayamaz Kayimca 1000 Yayamaz Kayimca 1000 Yayamaz Kayimca 1000 Yayamaz Kayimca 1000 Yayamaz Kayimca 1000 Yayamaz Kayimca 1000 Yayamaz Kayimca 1000
Yayamaz Kayimca isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Wink --->: Türk Ceza Kanunu

Alıntı:
wolfbros´isimli üyeden Alıntı
eger okula ara sıra gitsem bildiklerimi paylasırdım walla essek tepsin ki paylasırdım=)) bakarız bi çaresine 1 . sınıfta tez yazmıştım 20 sayfalık silmediysem ondan başlarım ama once onumuzdeki bi kac gun içip delirmem lazım sonrası allah kerim ama boyle kanun vermeyle kimseye yardım dokunmaz genel olaylardan yaşanmış ornek veririz ben zaten sınıfta kaldım vaktim bol da milletin o kadar zımbırtıyı okumaya vakti olur mu bilmem

hımmmm ozaman pek hukuk okuduk denmes sanıyorum degilmi???okula bilem gitmiyormuşsun ozaman aman sen bize gene kitaplardan kaynakaları belli şeylerden yaz ki yanlış bilgilenmiyelim yaniiii.......yok hocam sizden ııııı olmas kötü örnek oluyorsunuz hem okula gitmem , hem bişey bilmiyorsun hemde içip deliriyorsun
en iyisi biz gene kaynaklardan yararlanalım ne dersiniz sayın hukuk ögrencisi(okulu terk etmişsin ama neyse böyle yazıyım:))neyse delirmedigin kendinde oldugun bir gün bizlerin yazdıklarını oku bizde senin bilgilerinden faydalanalım yaniiiiiii...........................