Alıntı: Splintir-Usta´isimli üyeden Alıntı Özür dilerim konulari tek baslik altina toplamak istemistim bu arada seninde yazini kaydirmis oldum. tekrar özür hocam.. lütfen özüy dilemene gerek yok......aslında ii bir düşünce seninki ama ben kutlama yaptım gerekirse o tür konuları oraya kaydırırız....ama bu yazı sadece kutlama ...gene bişeyi vurgulamadan geçemeiyecegim yazıya verilen yani paydon konuya verilen ehemiyete bakıyorum!!!!!!!sizce???? bunumu hakediyoo CUMHURİYET BAYRAMI kutlaması???burada öylesine konu olsa idi bakın siz yorumlara degilmi!!!! sonrada arkadaşlar (istisnalar kaideyi bozmaz) ahkam kesmede üstlerine yoktur..... forum sadece öylesine bilgilerin paylaşıldıgı yer degildir diye düşünüyorum bu benim acizane düşüncem...siyasi düşünceleriniz ne oluysa olsun bu bizim milyonlarca şehit verdigimiz toprakların bayramı...ya bundan ötesi varmı.............CUMHURİYET BAYRAMI............. O BİR UFAKLIK VARDI AMA O LİNKİ BULUCAM İSTİKLAL MARŞINI SÖYLÜYOO 5 YAŞINDA ONUN KADARMI İÇİNİZDE BİR KIPIYTI YOK???? neyse ya yayamaz kayımcanın sivriligi tuttu gene..kusura kalmayın bakın siz işinize!!!!!!