| Açtığınız Konunun Kilitlenmemesi İçin Nasıl Arama Yapmalısınız..? Sevgili Arkadaşlar görüyorumki forumda arama yaptım ama bulmadım gibi başlayan topikler görüyorum ve bir hayli fazla ve süreklide karşılaşıyoruz ama sanırım arama motorunu nasıl kullanacağımız hakkında bazı arkadaşlarım yanlış arama şekli ile konularının kilitlenmesine engel olamıyorlar.
Sizlere Yolladığınız konularınızın kilitlenmemesi ve emeğinizin boşa gitmemesi için aramayı şu şekilde yapmanızı kısaca buradan aktarmak istiyorum. 1- Genellikle Aramalarınızı Ana sayfada en üstte bulunan arama bölümümüzden yapınız. 2- Yollayacağınız konunun başlığı ile değil,içerisinde geçen belirleyeceğiniz 3 veya 4 kelime belirleyerek arama yapmaya çalışın 3- Konunuzun içerisinden belirlediğiniz kelimeleri aralarına mutlaka (+) işareti koyarak arama yapınız. 4- Sizden önce yollayan arkadaşınız belki copy/past yaparken [ i,ü,ö...] gibi harflerin noktaları olmadan yollayabilir bu nedenle belirlediğiniz kelimelerde noktasız ünlü harflerin geçtiği kelimeler belirlemeye dikkat edin
Örnek:gazete+kalabalık..... gibi 5-Yine aynı [ş,ç,ğ..] bu harflerde copy/past yaparken s,c,g olarak yollanmış olabilir bunlarıda göz önünde bulundurarak arama yapınız.
Bu açıklmayı hem forumumuzun işleyişi hemde sizlerin emeklerinizin boşa gitmemesi için yapıyoruz...
Paylaşımlarınızın devamı ile... |